Over dit initiatief

Tijdens eerdere algemene bijeenkomsten in de Plantaan inzake de reconstructie van het Waterrijk en tijdens de klankbordgroep bijeenkomsten kwam duidelijk naar voren dat de wijk geïnteresseerd is in glasvezel.

Nadere inlichtingen geven aan dat als de wijk eenmaal open gebroken is geweest dat het opnieuw openbreken van de wijk ten behoeve van glasvezel bekabeling meerdere jaren niet zal gebeuren.

Indien wij, de bewoners van het waterrijk, toekomst bestendig willen zijn met betrekking tot glasvezel, moeten we nu de kans grijpen.

In overleg met de gemeente hebben wij deze website opgezet om per adres/huishouden te inventariseren of men nu of in de nabije toekomst geïnteresseerd is in een glasvezel kabel aansluiting. Het gaat om interesse, u verplicht zich nergens toe.

Via de projectleiding zal de gemeente met de geanonimiseerde gegevens welke wij, de klankbordgroep, via deze petitie verzamelen het gesprek aan gaan met KPN of zij gelijktijdig met de reconstructie van het Waterrijk glasvezel willen aanleggen. Hiertoe is volume het aller belangrijkste, dat wij kunnen inzetten om KPN betrokken te krijgen. Zij zijn een commercieel bedrijf en willen hun investering verzilverd zien in de toekomst.

U kunt dan na de reconstructie, nu of in de toekomst, via uw eigen internet leverancier een glasvezel aansluiting afnemen.

Wij, de klankbordgroep, hopen dat u het onderstaande formulier wilt invullen en ons toestemming wilt geven voor het (geanonimiseerd) verstrekken van de output aan de gemeente. Wij vragen u om straat en huisnummer en om toekomstige interesse in een glasvezel aansluiting met ja of nee te benoemen.

Als laatste willen wij u vragen dit webadres met u buren te delen zodat we een zo hoog mogelijke respons kunnen krijgen voor de deadline van de gemeente….